Ontdek de verscholen persoonlijke barrières die je weerhouden om tot de Top 1% te komen.

Koop het Top 1% Ondernemer Boek vandaag voor € 19,95

Niet langer wachten!

Start met het lezen van “Top 1% Ondernemer” en verlaat vandaag nog de 99%.

Van jonge ondernemer naar een Top 1% ondernemer.

Wijsheid voor jonge ondernemers die ze veelal te laat ontdekken.

De meeste ondernemers starten hun bedrijf met veel enthousiasme, energie en ambitie. Er kunnen dure fouten gemaakt worden bij de start van een bedrijf. Fouten waar ze later een hoge prijs voor betalen.

De weg naar succesvol ondernemerschap en een goed leven is niet eenvoudig. Het vraagt veel van je. Mogelijk ga je bereiken wat je voor ogen hebt. Maar je zult er veel voor over moeten hebben en je zult bereid moeten zijn om er een prijs voor te betalen. Hoe hoog die prijs zal zijn, ligt deels in je eigen handen.

Dit boek is geschreven door een ex-topsporter en businesscoach voor jonge ondernemers met een bedrijf met minder dan 1 mln euro omzet. In de sport heeft ieder talent een coach of mentor. Want je kunt jezelf niet zien spelen. Ondernemers, daarentegen, doen vaak alles zelf. Zo deed Dirk Schouten dat ook. Zijn eigen business en leven veranderde toen zijn mentor op zijn pad kwam. Hij liet zien hoe de Top 1% functioneert. En welke verscholen barrières er zijn in het verwezenlijken van je ambities.

Die ervaring en kennis heeft Dirk Schouten beschreven in dit boek. Het gaat hier voornamelijk om persoonlijke barrières die in veel klassieke businessboeken niet beschreven worden. Als jij deze weet te overwinnen, ga ook jij een stap dichter bij de Top 1% komen.

Leave the 99% today and start joining the Top 1%

Dirk Schouten
Personal & Business Coach

Open chat
Laat me weten waar ik je bij kan versterken. Je kunt hier jouw vraag achterlaten door een berichtje te sturen. Ik reageer dezelfde dag nog.

Dirk Schouten
---
Coach voor ondernemers